Probioticum

Filtros activos

 • Yea Sacc probioticum
  Vista rápida

  Yea Sacc probioticum

  Helpt bij:
  • - gevoelige spijsvertering
   - spijsverteringsproblemen

  39,50 €

  Levende gisten zoals Yea-sacc kunnen de darmflora helpen stabiliseren en het immuunsysteem versterken.
  Pre- en Pro-biotica voor een uitgebalanceerde spijsvertering en voor voederveiligheid.

  En stock
 • BT-Biergist
  Vista rápida

  BT-Biergist

  Helpt bij:
  • - Vitamine tekort
   - spijsverteringsproblemen

  9,75 €

  NutriPower-BT Biergist, een probioticum vol leven.

  Het aloude biergist, (Saccharomyces  cerevisiae) staat al eeuwenoud bekend als een ideaal voedingssupplement. Rijk aan vitamine B-complex, aminozuren en een natuurlijk probioticum.
  En stock
 • Mervue Pro-Bio Equine
  Vista rápida

  Mervue Pro-Bio Equine

  Helpt bij:
  • - gevoelige spijsvertering
   - stabiliseren darmflora

  15,00 €

  Probiotische herstelpasta ter ondersteuning van de spijsvertering en maag-, darm support voor paarden, bevat levende heilzame gistcellen, geeft stabiliteit aan de darmflora en ondersteuning van de fysiologische vertering in geval van maagstoornissen, spijsverteringsstoornissen of stress.

  En stock

Wat is een probioticum?

Probioticum is een levend microbiologisch voedingssupplement, dat de gezondheid van de gastheer bevordert, door het microbiële evenwicht in de darm te verbeteren. Probiotica worden gegeven om het evenwicht in de darmflora te herstellen. Dit zijn 'positieve' darmbacteriën die de goedaardige bacteriën in de darmen de kans geven om zich te herstellen.

Wat is de werking van een probioticum?
Simpel gesteld, een probiotische "goede" bacterie zet zich vast op de darmwand en voorkomt dat een "slechte"bacterie zich op deze darmwand kan hechten.

Waarom een probioticum voor paarden?
Voor ondersteuning en stabilisering van de darmflora. De darmflora is de bacteriepopulatie, zoals die onder normale omstandigheden in de darm voorkomt. Van de bacteriën die via het voedsel binnenkomen, sterven de meeste op de weg naar de dikke darm; tussen de soorten die deze wel bereiken, stelt zich een evenwichtstoestand in, die door uitwendige omstandigheden kan worden verbroken.

NutriPower Products, als de kwaliteit belangrijk is.