BT-Biergist

NP10.20.50

NutriPower-BT Biergist, een probioticum vol leven.

Het aloude biergist, (Saccharomyces  cerevisiae) staat al eeuwenoud bekend als een ideaal voedingssupplement. Rijk aan vitamine B-complex, aminozuren en een natuurlijk probioticum.
Maak uw keuze
10,75 €
(impuestos inc.)
En stock

NP10.20.50

Het draagt bij tot een mooie vacht, een gezonde huid en sterke hoeven.  Dit komt in de eerste plaats door de volwaardige eiwitten, dat alle essentiële aminozuren aanvoert, waardoor de aanmaak van eiwitten als keratine bevorderd wordt.  Biergist is tevens een rijke bron van mineralen en vooral het vitamine B-complex.

Wetenschappelijke studies hebben herhaaldelijk de betere fysiologische werking van het BT-Biergist tegenover andere gistproducten bewezen. Dit alles maakt dat NutriPower BT-Biergist een effectievere werkzaamheid heeft dan andere gistproducten.

BT-Biergist is een natuurlijke bioregulator met nutritionele probiotische werking. Het  stabiliseert en reguleert de darmflora op een natuurlijke manier. Preventieve werking tegen maag- en darmstoornissen (diarree) en stofwisselingsproblemen in het maagdarmkanaal.

Het bindt en inactiveert schadelijke stoffen en mycotoxinen en het verbetert het lichaamseigen afweersysteem tegen infecties door de vorming van een beschermende biofilm op het darmslijmvlies.

Bevat hoogwaardige aminozuren, vitaminen, sporenelementen en enzymen. BT-Biergist geeft een betere conditie en prestaties van de paarden.

NutriPower BT-Biergist omdat uw paard het nodig heeft!

NP10.20.50

Ficha técnica

Ter ondersteuning bij
- Vitamine tekort
Ter ondersteuning bij
- spijsverteringsproblemen

Certificaten

Component 8 – 1_1.png