Pees Protect & Repair Remedy

NP10.70.01

Pees Protect & Repair Remedy biedt gerichte ondersteuning voor het oplossen van problemen met pezen, spieren en ligamenten en de beste ondersteuning bij revalidatie.

Deze geavanceerde formule bevat zorgvuldig geselecteerde hoofdingrediënten, waaronder gehydrolyseerd collageen Type I, om het lichaam van uw paard te voorzien van wat het nodig heeft voor veerkrachtige pezen en ligamenten.
Het bevat ook silica en MSM, sporenelementen die van vitaal belang zijn voor de gezondheid van het bindweefsel. Ten slotte levert Pees Protect & Repair Remedy de antioxidant vitamine C, die ook belangrijk is bij de aanmaak van bindweefsel.

DOPING VRIJ!

Maak uw keuze
69,95 €
(impuestos inc.)
En stock

NP10.70.01

Deze geavanceerde formule bevat zorgvuldig geselecteerde hoofdingrediënten, waaronder
Collageen Type I, om het lichaam van uw paard te voorzien van wat het nodig heeft voor veerkrachtige pezen en ligamenten.

Het bevat ook Silica, een sporenmineraal dat van vitaal belang is voor de gezondheid van het bindweefsel. Bovendien bevat het MSM, waarvan is aangetoond dat het weefsels beschermt tegen de schadelijke effecten van inspanning en stress.

Ten slotte levert Pees protect de antioxidant Vitamine C, die ook belangrijk is bij de aanmaak van bindweefsel.

Verder bevat het hoogwaardige Hyaluronzuur (HA) , Glucosamine HCl, Chondroitin Sulfaat, Bromelain en Curcuma longa.

Wanneer wordt Pees Protect gebruikt ?
Bij paarden met spier-, ligament- of pees-blessures om het herstel te bevorderen preventie van blessures bij hoge belasting of bij paarden die gevoelig zijn voor het ontwikkelen van letsels.

DOPING VRIJ

NP10.70.01

Ficha técnica

Ter ondersteuning bij
-- peesblessures
Ter ondersteuning bij
Spier- & ligament problemen

Certificaten

Component 8 – 1_1.png