HemoForte poeder

MVNP654987

HemoForte poeder ~ ter ondersteuning van een optimale longfunctie bij paarden gedurende zware training, onder stress, competitie of racen.

Maak uw keuze
70,95 €
(impuestos inc.)
Últimas unidades en stock

MVNP654987

HemoForte Plus ~ ter ondersteuning van een optimale longfunctie bij paarden gedurende zware training, onder stress, competitie of racen.

Bioflavonoïden zijn vitamine-achtige verbindingen als hesperidine en rutine. Deze worden niet in het lichaam aangemaakt en moeten daarom uit voedingsbronnen worden geleverd. De functie van bioflavonoïden is het verhogen van de capillaire kracht en het reguleren van de permeabiliteit (doordringbaarheid en opnamevermogen door de longen van zuurstof uit het bloed).

Vitamine K3 is niet alleen belangrijk voor de bloedstolling, maar heeft nog meer taken in het lichaam zoals ondersteuning van een goede botgezondheid en gezonde bloedvaten. Een belangrijkste rol van vitamine K is om de bloedstolling te vergemakkelijken. Dus in een situatie waarin een kleine breuk optreedt in een bloedcapillair zal voldoende vitamine K in het systeem snel reageren.

Vitamine C – werkt als een krachtige antioxidant en in combinatie met bioflavonoïden werken ze om de capillaire kracht te behouden.

Hoe te verstrekken?
Continu gebruik: 20g 's morgens en 20g 's avonds door het voer, gedurende7 dagen,
daarna gaat u over op 10g 's morgens en 10g 's avonds door het voer. (1 maatschep is 10g)

MVNP654987

Ficha técnica

Ter ondersteuning bij
- optimale longfunctie
Ter ondersteuning bij
- verhoogd zuurstofopname

Certificaten

Component 8 – 1_1.png