Fokkerij & Dracht

Fokkerij & Dracht

Filtros activos

 • OsteoVital
  Vista rápida

  OsteoVital

  Helpt bij:
  • - botvorming bij veulens
   - verbeterde botdichtheid

  96,65 €

  Ondersteuning van botdichtheid en sterke botten voor paarden en veulens.

  En stock
 • EquiBoost
  Vista rápida

  EquiBoost

  Helpt bij:
  • - Mineraal tekort
   - Vitamine tekort

  93,45 €

  EquiBoost is een uitgebalanceerd supplement voor dagelijkse voeding voor paarden die moeten presteren. Het zal hen helpen bij het handhaven van prestaties cq conditie, darmgezondheid en darmfunctie. De formulering bevat 26 belangrijke voedingsstoffen, waaronder Albion MACC's die volledig zijn beschermd om een​​hoog niveau van biologische beschikbaarheid te garanderen.

  En stock
 • NutriVite
  Vista rápida

  NutriVite

  Helpt bij:
  • - Mineraal tekort
   - Vitamine tekort

  55,75 €

  NutriVite is uitermate geschikt voor sportpaarden die moeten presteren. Tevens in te zetten bij: "Hard Keepers"- dit zijn die paarden sdie slecht op geweicht te houden zijn, oudere paarden, herstellende paarden na ziekte, dragende en zogende merries en hengsten in het dekseizoen.

  En stock
OsteoVital vitamine K1 & K2 supplement voor gezonde botstructuur.


Belangrijke ondersteuning van botdichtheid en kracht voor onze sportpaarden die vaak geen toegang of te weinig toegang hebben hebben tot weidegang met vers gras.

 

Het vitamine K1 en K2 ondersteunt de vermindering van de incidentie van bot-defecten die de sportpaardenindustrie elk jaar in termen van verloren genetisch potentieel, slechte prestaties en geld heel veel kost.

 

Het is al langer bekend dat de juiste vorm van Vitamine K de omkering van osteoporose ondersteunt, het verbetert de botgeometrie en vermindert de incidentie van stress breuken bij het paard.
Stress fracturen willen zich nog wel eens voordoen bij onze sportpaarden als eventers, springpaarden, aangespannen, racers en dravers.

 

Onze sportpaarden hebben veel baat bij een juiste botdichtheid maar zeker de fokmerries en de veulens.
Ook ter ondersteuning bij gewrichtsproblemen onmisbaar in combinatie met een artrose product.